Hvordan lage hjemmelaget uro

Da er hjemmelaget Baby-Uro en ypperlig ting å lage. Og oppskrift på hengende klesstativ finner du HER. Siden vi fikk vite at vi ventet jente har jeg gått med mange tanker og ideer om hvordan rommet hennes skulle bli, ting jeg har ønsket å lage eller .

En uro over sengen er koselig og stemningsfullt for babyen å se på. Og det trenger verken være dyrt eller vanskelig å lage! Her får du oppskriften på hvordan du . Perler, gjerne litt store tunge for å få litt tyngde på uroen så alt ikke bare blafrer rundt!

Likte du uroen jeg hadde laget til min lille gutt? Lyst å lage en selv, men er usikker på hvordan? Her hjemme er jeg i full gang med ulike baby-prosjekter. Det er jo oki å fylle hverdagen litt her hjemme når jeg går sykmeldt pga . Søt hjemmelaget baby-uro Det å lage sin egen uro til babyen trenger ikke være vanskelig. Jeg har laget en uro ut av en plast-ring, silketrå . For å lage en hjemmelaget personlig uro til babyen din trenger du:.

En uro kan være kjekk å ha over stellebordet, senga, lekegrinda eller bare som pynt på.