Hvor kjøpe sterk eddik

Så hvor får man tak i litt sterkere saker? Var på Rema 10tidligere idag og kjøpte gimsøy eddikkessens! Prosenttallet forteller hvor mye eddiksyre flasken inneholder.

Eddik er sterkt etsende og kan gi alovrlige forgiftninger. Må jeg på Jernia for å få sterkere lut, over , eller holder det med en. Nei, skal jeg først kjøpe eddik, så kjøper jeg The real thing med en . Jeg sliter med å finne noe sterkere enn der jeg ferdes.

Kjøpte meg sprayflaske og eddik i dag, men vil gjerne høre med dere erfarne før jeg begynner. Hvor omsettbar er den, hvor kjøpe den ? Det finnes egne Hosta foreninger her i Bergen hvor du kan få tips og råd. Jeg vet at andre kjøper eddiken og blander den 1: men jeg . Du kan selvsagt kjøpe sterkere varianter som er billigere ved at du kan. Hvilken butikk handler du eddik på og hvor i butikken står den?

Kjøp Idun Eddik Klar, l og alt annet av dagligvarer billig på nett! Varene får du utlevert, ferdig pakket, på en måte som passer deg.