Gratis synstest voksne

Med en gratis online-synstest fra ZEISS, kan du lett og raskt finne ut av om det snart er på tide å få øynene dine undersøkt av en profesjonell. Vi tilbyr briller, solbriller, kontaktlinser og synstest. Arbeidstilsynet har bestemt at butikkansatte har rett til gratis synstest og databrille.

Jeg vet ikke hvor du bor men her jeg bor har jeg sett et par optikere som reklamerer med gratis synstest, husker selvfølgelig ikke hvilke kjeder . Vi har dyktige og erfarne optikere. Ta synstesten din hos oss i Synsam! NFFs samarbeidsavtale med Synsam sikrer gratis synstest til alle aktive fotballspillere.

Gaven du skal få av meg er en gratis synstest, og du skal få velge deg. Etterhvert som jeg har blitt eldre og mer “voksen” har synet for alvor . Der jeg jobber koster det nesten 7kr for en synstest for voksne,. Merkelig at det finnes gratis synstest, jeg lurer da på om den er fullstendig. Les mer om hva en synstest innebærer, og hvorfor du bør sjekke synet jevnlig.

Undersøkelser på barn gjøres som på voksne, men testene og metodene . Her finner du også informasjon om synsundersøkelse av voksne med.