Fru timian foccacia

Luftig, smakfull og stekt akkurat passe lenge, og på høy nok varme, til at du får en sprø skorpe på toppen. Focaccia er favorittbrødet til 12-åringen her i huset. Og nystekte rundstykker og hvitløksbagetter.

Focaccia må være noe av det enkleste brødet som er mulig å bake, tror jeg. Lite jobb, lite oppvask i etterkant og massevis av god smak! Plutselig fant jeg ut at jeg ikke hadde en eneste oppskrift på focaccia her på siden min.

Sånn kan det jo virkelig ikke være!

Og det er lite som kan måle seg med et nydelig grillmåltid… servert med verdens beste foccacia. Dette er bloggeren Mari Hults oppskrift på kjempeenkel eltefri focaccia med timian og soltørka tomater. Jeg har tidligere brukt å lage foccacia i en liten langpanne, men siden focacciaforbruket i heimen. Jeg hadde litt timian i brødet som krydder.

Maldonsalt eller salt fra saltkvern. Slik gjør du: –Bland sammen alt til en klissete deig. Det italienske brødet foccacia smaker himmelsk og er ikke vanskelig å lage, men.

Hva med å bake en super focaccia i dag? Luftig, smakfull og stekt akkurat passe lenge, og på .