Fjerne vond lukt i gammelt skap

Det er ca 1år gammelt, og min bedre . Et kjerringråd mot vond lukt i for eks. Jeg har arvet et pidestallskap etter min oldemor, men det har stått i en rå og.

Bakepulver er også en fin måte å fjerne både lukt og belegg på. Som med all annen lukt er den beste måten å få fjernet luktkildene. Til jeg oppdaget at i og med at søppelbøtten er festet på skapdøren under . Lukter bare gammelt rett og slett.

Vil nødig bytte ut alle disse klesskapene (stk), så lurte på om noen hadde noen tips? Dårlig lukt i skapet – Ringblomstringblomst. Forum › Blomsterengen › BlomsterengenBufretLignende11. Vi har fått tak i et gammelt garderobeskap på finn og det har en bred dør hvor man. Jeg har brukt bakepulver for å fjerne vond kjøleskapslukt.

Jeg vil gjerne fortsette å bruke kisten, men det lukter gammelt oppi kista. Hvordan får jeg fjernet eller redusert lukten ? Tips til hva som fjerner vond lukt. Hell et par spiseskjeer bakepulver i en sokk, slå knute på den og plasser den i skapet. Det vil også hjelpe med å fjerne lukt.

Har dere noen tips om hvordan man kan fjerne gammel skaplukt i kleskott? Skaplukten vil sitte i materialet skapet er laget av.