Farger som passer til morgendis

Hei, Jeg har malt en del av stuen i fargen morgendis. Hvilken farge passer til resten av stuen. Jeg tenkte på kanskje en beige tone som ikke ser . Passer til en mengde andre mer kulørte toner.

Felles for alle disse fargene nevnt over er at de kan mikses og matches med stort hell! Morgendis – en lys nøytral grå tone. Enkel å påføre – uten drypp og søl; Vakkert og skjoldfritt resultat; Stort fargeutvalg. Skal nå bestemme farge og lurer litt på grå, og da fargen morgendis.

Grått er mulighetens farge; fargen som er sofistikert og klassisk, men også. Skumring, 99Morgendis, 99Nøytral, 99Tåkedis, 99Matrix. For en nærmere beskrivelse av de ulike fargene, hvilke andre farger de passer til og . Jeg tenker å male stuen med fargen Morgendis. Jeg tenker å male en vegg i en mørkere farge.

Fargene jeg har tenkt er enten Valmuefrø eller Larvikitt. Morgendis, flott lysegrå farge som passer godt til lister og dører som automatisk kommer i hvitfargen bomull. Vi maler i den nå, det blir veldig .

Jeg har malt hele leiligheten i morgendis, nydelig farge!