Beste dyserens diesel

I beste fall skader man ikke motoren. Da jeg fikk trøbbel med sot i turboen på en dieselmotor som hadde gått 260. Har hatt bra erfaring med dyserens.

Omega 9Power jet innsprøytningsrens kan brukes rett i tanken på både bensin og dieselmotorer. De additiv som Statoil benytter både i vår bensin og diesel er blant de aller beste som finnes tilgjengelig på markedet i dag. Fikk tips om Diesel D-Tox, så jeg var nede på bil xtra å kjøpte en flaske nå.

Så begynte jeg å søke det opp på nettet da, for å lese litt mer om det . Jeg brukte en diesel-tilsetning på bilen i går (‘E2cdi W211), og ble. Meget kraftig dyserens som jeg skvetta på tanken engang jeg var . Hvor kjøper man dyser til Mercedes dieselene? MB E3TDT 19(ikke elektro-dyser)27. Flere resultater fra mbentusiastklubb.

BufretLignendeDiesel Injection Trim. STP Diesel Injection Trim anbefales brukt regelmessig for best resultat: Hver 20km. Etter en del krangling frem og tilbake om hva som var best, så nevnte en kar fra.

Selv bruker eg Tunap dyserens, motorrens, og en kvett med. Pro Long, både olje, diesel og bensin tilsetning, med stor suksess!